FOTOGRAFIE | WEBDESIGN | VIDEO | GODS NAAM

YOUTUBE

ONDERTITELING

Als ik (zoals nu) achter de computer zit om iets te doen, dan heb ik op de achtergrond YouTube op mijn koptelefoon. Soms stop ik met wat ik aan het doen ben, omdat het lied wat ik hoor me aanspreekt. Zoals het filmpje hier naast, die van Melissa Helser ‘Catch the Wind’. Het had geen ondertitel en ik verzon me die erbij te maken. Hoe moest ik nog uitzoeken. Maar het is me aardig gelukt. Ook heb ik wat gemixt met andere beelden. leuk om een video programma te ontdekken.

Dit filmpje van Melissa Helser en Steffany Gretzinger, spreekt me zo aan omdat Melissa al zolang strijd met een chronische ziekte en het doorgaans aan kan. Maar op het moment van dit concert, ging het emotioneel en lichamelijk slecht met haar, ze kon niet zingen … luister en bekijk het filmpje en je snapt waarom het me aanspreekt. Het kan iedereen overkomen.

FILMPJES YOUTUBE

In februari 2020 maakte ik hiernaast de  2 filmpjes. Het bij elkaar verzinnen en fotoshoppen van de plaatjes en dan het filmpje vertalen en bij elkaar / in elkaar draaien 🙂 love it. Er gaat heel veel tijd in zitten en dat vind ik leuk. Intensief ergens mee bezig zijn, is vermoeiend en ontspannend tegelijk. Ik kan rustig enkele dagen bezig zijn om plaatjes te maken en dan invoegen in de muziek, lengte tijdsduur van de plaatjes en dan de ondertiteling erbij. Heerlijk om te doen. Als een filmpje veel word bekeken vind ik dat ook weer leuk natuurlijk. Soms worden er ook tikken uitgedeeld door YouTube omdat ik die muziek niet mag gebruiken. Dat is jammer maar dat komt dan in mijn privé verzameling. Niet alles hoeft altijd op internet te staan. Juist omdat het mijn hobby is, wil ik niet altijd iedereen er mee lastig vallen. (lol)

Toen ik het filmpje maakte op de muziek van Lied Remco Hakker,
is nu augustus 2021:  79.769 keer gezien. Filmpje is gemaakt op 14 okt. 2008 was ik aan het leren hoe het allemaal werkt. Nu vind ik het een slecht filmpje en heb ik allerlei commentaar. Maar ik zal het laten staan. Dat is alweer lang geleden zeg en er staan nog veel meer filmpjes online …

youtube GERDA BEEK

VOLGERS

307 volgers op dit moment, augustus 2021 Maar dat kunnen er meer worden toch. Het is niet zo dat ik een youtuber ben. Klik op knop en je ziet mijn kanaal en mijn like lijst, die ik steeds maar weer aanvul. Het is leuk om ook op deze manier bezig te zijn.

NEEM CONTACT OP

Wie weet kan ik je ergens mee helpen. Klim in het contactformulier en stuur een berichtje.

Gerda Beek
GERDA BEEK
webmaster