FOTOGRAFIE | WEBDESIGN | VIDEO | GODS NAAM

WIE BEN IK NOU EIGENLIJK

GERDA BEEK

Gerda Beek is mijn naam, weduwe sinds 14 dec.2021 en trotse moeder van twee dochters die inmiddels volwassen en zelfstandig zijn.

Toen onze kinderen geboren werden, verzonnen we dat we ook met de tijd mee moesten gaan. In 1995 ongeveer kochten we onze eerste computer. Ik vond het prachtig wat er allemaal mogelijk was. Hoe maakte ze een website en die bewegende plaatjes (animaties), nieuwsgierig en leergierig als ik was ging ik op ontdekkingstocht.

Er was een programma FrontPage nodig om een website te maken. Uitzoeken hoe dat werkt, ontdekken wat html is en css. Het lukte me en ik had er veel plezier in. Het bleek een gat in de markt te zijn, want iedereen wilde een website hebben. Als je een bedrijf bent, ben je bijna verplicht om gevonden te worden op het www | world wide web.

Later ontdekte ik het cms systeem e107. Een mooi programma om website`s mee te maken en ging stukken sneller dat met Frontpage. Zoveel websites heb ik gemaakt, dat het op een gegeven moment gewoon vervellend werd. Ik was immers stukken goedkoper dan de bedrijven die websites maakte.

Gerda Beek
Gerda Beek

In 2018 belande ik in een ernstige depressie en na enkele weken ziekenhuis opname, ging ik werken aan herstel. Dat hield oa. in: bezig zijn met positieve leuke dingen. Nu (okt.2019) ontdek ik WordPress. Wat bijna door iedereen gebruikt word. Een mooi systeem met veel mogelijkheden. Zo nu en dan heb ik nieuwe uitdagingen nodig en dit is een mooie. Naast dit maak ik ook graag foto`s, maar dat onderwerp heeft een eigen pagina. Dit is een kort stukje over wie ik ben. Dit is immers een intro van mijzelf aan u en geen boek dat ik schrijf. 🙂 Die komt er misschien ook nog wel eens, wie weet.

NEEM CONTACT OP

Wie weet kan ik je ergens mee helpen. Klim in het contactformulier en stuur een berichtje.

Gerda Beek
GERDA BEEK
webmaster